Sket forår 2022

Sommerstart i Ålbæk

Søndag d. 26. juni 2022 var Hjørring Veteranklub igen inviteret til Sommerstart i Ålbæk.

Sommerfest i Lørslev og besøg hos Hans Christiansen, Vennelyst

Lørdag d. 11. juni havde Lørslev & omegns Borgerforeningen inviteret medlemmer af Hjørring Veteranklub til at udstille vores køretøjer i anledning af foreningens sommerfest og i alt 14 køretøjer var mødt op på pladsen ved skolen i strålende sommervejr. Der blev serveret gratis kaffe og rundstykker.

 

Lørdag eftermiddag havde klubben arrangeret besøg hos Hans Christiansen, Vennelyst Entreprenør Forretning for at se hans store samling af traktorer m.m. så omkring kl. 12.30 forlod jeg Lørslev og kørte mod Hjørring. Hos Hans Christiansen begyndte fremvisning i en stor lade hvor der stod flere rækker af flot restaurerede traktorer og flere tandem traktorer. Vi gik så videre til den næste lade, hvor der var biler af forskellige årgange og reoler med gamle radio apparater og mange reol meter med forskellige bil og traktor litteratur. Jeg troede så, at nu havde vi set det hele men nej. Nu skulle vi over i Jagtstuen og her var der flere biler, en stor samling modeltraktorer mm og bagerst i ”stuen” var der nogle rigtig flotte lirekasser. Vi fik overtalt Hans til at give et nummer på en af dem og vi mente, at han nok kunne optræde med sådan en nede i gågaden og tjene til dagen og vejen. Vi var stadigvæk ikke færdige. Vi gik nu over i en anden lade, som var fyldt op med gamle hestekøretøjer, landbrugsredskaber med mere. Alt var naturligvis nydeligt restaureret og opstillet. En rigtig flot og spændende samling.

 

A.A. O.

Tur til Lundby krat 14/6

 

Hjørring Veteranklub inviteret medtil

Vrejlev Kloster marked

søndag d. 29. maj

 

 

 Besøg hos

 

 

 

 

 

Autogården Vrensted

 v. Svend Boelt Andersen.

Lørdag d. 21. maj. 

 

 

Onsdag d. 4. maj. Årets første køretur

 

Veteranbiltræf hos

 

Pedersen & Nielsen i Frederikshavn

 

Generalforsamling 2022

| Svar

Nyeste kommentarer

04.04 | 20:34

Du skal være velkommen.
Der er lidt stilstand i klubben lige nu pga. Corona. Du kan holde dig opdateret, her på hjemmesiden når der kommer gang i aktiviteterne.

04.04 | 13:37

Hej,
Jeg har lige købt en Saab 96 årg. 1971.
I den forbindelse vil jeg gerne være medlem af jeres klub.
Jeg indbetaler DKK 245:- på konto 7407-1013572 i dag.

27.03 | 16:43

Hej igen.
Du kan kontakte Knud Christensen på tlf. 30116829

27.03 | 15:58

Det må du gerne 😇